Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] KAssadin Bol Studio

MIchu136

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , znalazlem skrypt na oficjalnej stronie Bol Studio ktory pomaga nam grac kassadinem , kazdy wie o co chodzi . PRoblem jest taki ze nie potrafie dobrze tego skryptu wgrac , czy znajdzie sie ktos , kto opisze mi Krok po kroku jak zrobic to aby smigalo ? Z gory dzieki , odwdziecze sie ;3

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

Wgrywasz po prostu do folderu scripts, a pozniej w custom scipts odpalasz go.

Nie zapomnij, jezeli skrypt wymaga jakies dodatkowej bibloetki, żeby go też dodać.

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Wszyscy tacy mądrzy a chce wam uświadomić że to forum o CHEATACH a nie o grach =.=

Po 2. We dwójkę proszę was o film w których kręcicie kombo (celne) VEIGAREM w 0.5 sec bo wy przecież macie "ogarniętego skilla" jak to mówił kolega up

Stun , Deathfire grasp i wszystkie spelle w 0.5 sec , ciekaw jestem który tak umie (a bot właśnie tak robi)

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Wszyscy tacy mądrzy a chce wam uświadomić że to forum o CHEATACH a nie o grach =.=

Po 2. We dwójkę proszę was o film w których kręcicie kombo (celne) VEIGAREM w 0.5 sec bo wy przecież macie "ogarniętego skilla" jak to mówił kolega up

Stun , Deathfire grasp i wszystkie spelle w 0.5 sec , ciekaw jestem który tak umie (a bot właśnie tak robi)

dodaj jeszcze ze bot robi to precyzyjnie i nie ma opcji ze omsknie wam sie reka, wy po prostu trzymacie spacje.

jak wgrac skrypt krok po kroku masz w poradniku botoflegends.

Opublikowano

Moze zamiast klotni ktos pomoze w moim problemie ? ; 3

http://www.mpcforum.pl/topic/737444-tut-botoflegends/

dodaj jeszcze ze bot robi to precyzyjnie i nie ma opcji ze omsknie wam sie reka, wy po prostu trzymacie spacje.

jak wgrac skrypt krok po kroku masz w poradniku botoflegends.

Ale cóż , przecież na forum mamy mądrzejszych :)

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

Tak, potrafię zrobić combo w 0.5 s, i gówno mnie to obchodzi, że to forum o cheatach. Jak potrzebujecie wspomagania to jesteście po prostu idiotami i unskillami.

Opublikowano

Tak, potrafię zrobić combo w 0.5 s, i gówno mnie to obchodzi, że to forum o cheatach. Jak potrzebujecie wspomagania to jesteście po prostu idiotami i unskillami.

Powtórzę się , jest to forum o cheatach i takie tematy to tutaj norma... ja nie używałem nigdy cheatów w lolu a to że ktoś chce i pisze temat na forum o CHEATACH to po prostu mu pomagam....

Back to minecraft kiddo! najwyraźniej jeszcze nie wyrosłeś z przezywania i wyjebane na wszystko . Pokolenie tzw. "mamadamamada"

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano · Ukryte przez MrSpritex1, 9 Listopada 2012 - usuwam na pro?b? usera w raporcie
Ukryte przez MrSpritex1, 9 Listopada 2012 - usuwam na pro?b? usera w raporcie

nic.

Opublikowano

Napisz posta w tamtym temacie/napisz autorowi tematu posta to pomoże , on sie na tym zna bardziej niż ja :P

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

Ja mówie o autorze tematu z mpc :P

http://www.mpcforum.pl/topic/737444-tut-botoflegends/

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

Dobra widze ze duzo osob ma problemy z roznymi bledami, jak bede mial chwile czasu jak skoncze rankeda grac to zrobie nowy poradnik, lepiej rozbudowany i opisany.

Ok 23:00 pewnie sie wyrobie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...